LED světelné vánoční řetězy SKLADEM 

Skvělá úsporná LED řešení pro výzdobu vánočními řetězy

Prozkoumejte i naši nabídku vánočních dárků



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 192 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 192 položek

Každá světelná dekorace efektně zkrášlí váš dům nebo byt, každá žárovička nebo LEDka má svoji úlohu - vzbuzuje radost. Výběr z různých světelných řešení je ohromné a na první pohled to může dokonce vést k rozpakům, které světelné vánoční dekorace vybrat.Tu nejkrásněší vánoční náladu dokáže vytvořit mihotání světýlek pomocí LED světelných řetězů.

Proč světelné řetězy v provedení s LED?

Výhody moderního LED osvětlení jsou zřejmé: maximální úspora oproti provedení s klasickými žárovičkami, LEDky vydrží neskutečně dlouho (uvádí se, že LEDka vydrží až 50000 hodin), LEDky nevyzařují žádné teplo, jsou prakticky nerozbitné. Je to až k nevíře, jak těžko se hledá nějaká nevýhoda LED světel. Tak využijte i vy výhod LED řetězů!

Jak poznám, který LED řetěz je na venkovní použití?

Vánoční osvětlení se dělí na ty, které jsou vhodné pro vnější i vnitřní podmínky. Vhodnost použití je určeno přímo na produktech (stupeň krytí, nebo IP), ty které jsou odolné proti vlhkosti, mají vyšší číslo. Výrobky s označením IP20 jsou určeny pro použití v suchých prostorách, výrobky s IP44 je možné použít jak v domácích, tak i v exteriérových podmínkách.

LED světelné řetězy a T-vánoční osvětlení

Neváhejte a navštivte naše kategorie, ty jsou doslova k prasknutí nacpané obrovským výběrem LED řetězů za velmi rozumné ceny. Do dvou pracovních dnů máte svou objednávku doma, profesionální zákaznická podpora - na maily odpovídáme v řádu minut.

Zvláštním druhem svítících řetězů jsou světelné hadice.

Krásné rozzářené Vánoce!