774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-vanocniosvetleni.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Vánoční svítící dekorace i venkovní

Vánoční svítící dekorace i venkovní

Světlo symbolizuje narození Spasitele – neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Pozor na nekvalitní výrobky! Nedoporučujeme upřednostnit nízkou cenu před špičkovou kvalitou, zejména pokud toužíte, aby vaše světelná vánoční dekorace svítila non stop. Mohlo by se tak stát, že se svátky klidu a rodinné pohody změní na boj o holý život a střechu nad hlavou. Všechny domácnosti, které uvažují o koupi vánočního osvětlení a chtějí ušetřit náklady za elektrickou energii, by měly upřednostnit LED technologii. LED světelné kabely, LED řetězyrampouchy a další...

Výhody LED vánoční svíticí dekorace

V první řadě velká úspora za elektrickou energii, oceníte obrovskou životnost. U ledek nehrozí přepálení wolframového vlákna. LED diody takové vlákno nemají, konečně se nemusíme bát častého spínání. LED vánoční osvětlení netopí, tudíž neplýtvá elektrickou energií na vyzařování ve formě tepla, nehrozí zapálení hořlavých dekorací jako u obyčejných žárovek. Minimální příkon, vysoká mechanická odolnost vůči otřesům a nárazům, šetříte životní prostředí, neboť se při jejích výrobě nepoužívá rtuť.

Na co si dát pozor při koupi a instalaci svítící dekorace

Vánoční svítící dekorace pro venkovní i vnitřní použití kupujte pouze od ověřených prodejců. Interiérové ​​osvětlení používejte jen uvnitř, není totiž přizpůsobené povětrnostních podmínkám. A pokud se vyskytnou poruchy vánočního osvětlení, odpojte jej a vraťte prodejci. Venkovní vánoční osvětlení musí mít bezpečnostní označení IP. Bez tohoto označení světelné vánoční dekorace patří do interiéru.

Světelný a barevný efekt dekorace měníme podle nálady

Proč utrácejí Češi za světelné vánoční dekorace každý rok tisíce korun? I ta nejkrásnější vánoční dekorace nebo kombinace barev se jednou okouká, přestože existují některé druhy vánočních světel měnitelné v několika módech. Záleží na vás, jakou si zvolíte barvu, a v jakém intervalu se barva změní nebo si nastavíte blikání. Efektnější výzdobu vytvoříte pomocí stroboskopických světel spojených kabelem. Tyto drobounké lampy vydávají bílé záblesky.