Vánoční osvětlení rampouchy SKLADEM 

Každý svítící rampouch do 2 dnů u vás!

Prozkoumejte i naši nabídku vánočních dárků



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 15 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 15 položek

Nejjednodušší a nejúčinnější způsob, jak osvětlit zahradu a interiér je použít obyčejné světelné vánoční dekorace, strie a záclony. Volba vhodného modelu pro dekoraci fasád a pouliční osvětlení, pomohou rozptýlit padající vločky a vytvoří pohádkovou noc. Slavnostní oblečení pro stromy v podobě blikajících světel, zabalené krajkové věnce, štíhlé siluety borovic se světelným pásem a zdobené věnce na keřích vytváří dokonalou vánoční atmosféru. Nezapomínáme na dekorativní LED osvětlení rampouchy, které jsou připevněny na balkonech nebo podél obrysu fasády. Co je krásnějšího než zářící rampouchy pověšené na zahradním domku.

Vánoční osvětlení rampouchy – efektní vánoční dekorace

Večerní zahrada v barevném opojení, to jsou Vánoce, celkovou vánoční náladu dotvoří světelné hadice a vánoční osvětlení rampouchy. Na co si dát při výběru pozor! Někteří prodejci nabízejí světelné osvětlení, které neodpovídá platným bezpečnostním evropským normám, nebo nejsou vůbec vhodné pro venkovní použití! Příkladně většina výrobků z asijských tržnic. Levné, ale nekvalitní! Dekorativní LED osvětlení rampouchy pro exteriér musí splňovat normu IP44 (odolné vůči stříkající vodě a prachu).

Dekorativní LED osvětlení rampouchy - bezpečnost je prvořadá

S internetovým obchodem t-vanocniosvetleni.cz, kde se na LED světelné vánoční řetězy a další světelné dekorace specializují, máte jistotu, že kupujete výrobky, které odpovídají profesionálním standardům. LED diody jsou pořádně zalepené epoxidovým lepidlem, což zaručuje maximální odolnost a bezpečnost. Konečně nebudete muset rampouchy každý rok odnímat a dávat zpět. Jsou odolné vůči UV záření a můžete je nechat bez starostí na objektu celý rok. Do dvou pracovních dnů máte svou objednávku doma, profesionální zákaznická podpora - na maily odpovídáme v řádu minut, maximálně hodin.