LED řetězy barevné - vždy SKLADEM 

Barevné LED řetězy pro tu správnou vánoční atmosféru.

Prozkoumejte i naši nabídku vánočních dárků



na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 37 položek
Zobrazeno 13 – 24 z 37 položek

Výběr vánočních světelných ozdob v těchto dnech na trhu je obrovský! LED světelné vánoční řetězy hrají stále prim, ale kromě nich a dalších obvyklých dekorací jako jsou koule, sněhové vločky a rampouchy, můžete najít řadu dekorací vyrobených z různých materiálů – dřevo, cín, plech, plast, keramika a ultramoderní dekorace, drobné dárkové krabice, svícny, umělé květiny a větvičky s plody a bobulemi. Jedním z nejvýznamnějších trendů v novém roce je exteriérová výzdoba, kdy se používají světelné hadice, průhledné koule a malé baňky s kompozicemi uvnitř: malý domek se sněhem, vánočně vyzdobené město, Děda Mráz s taškou plnou dárků či miniaturní herringbone. Můžete si koupit hotovou dekoraci nebo prázdnou šablonu pro vytváření své vlastní unikátní ozdoby. Velmi hezké jsou ozdoby ze dřeva a kovu - úmyslně roztřepené, aby dodalo kouzlo vánočního stromu v rustikálním stylu.

LED řetězy barevné – klasická vánoční dekorace

Odborníci nedoporučují věšet na vánoční stromek křišťálové sklo s kovem, "vintage" a moderní dekorace. Ujistěte se, že všechny světelné vánoční dekorace jsou navrženy ve stejném designu. Ozdobit vánoční stromeček, můžete klasickými světelnými řetězy se žárovkami na šňůře nebo světelným síťoviny, existují světla ve tvaru cibule, rampouchy, věnce, kytice, věnce s malými LED světly, s vroubkovaným odstíny v podobě ptáků, hvězdy, kužely, svítilny, srdce, sněhové vločky, zvonky a svíčky. K dispozici jsou také klasické svíčky s kolíčky na prádlo - jsou připojeny na větve vánočních stromků. Ovšem tady hrozí riziko požáru z otevřeného ohně.

LED řetězy barevné za rozumné ceny na t-vanocniosvetleni.cz

LED řetězy barevné, vánoční osvětlení rampouchy a další světelné dekorace si můžete ve vysoké kvalitě a za skvělé ceny objednat u nás v internetovém obchodě t-vanocniosvetleni.cz. Zaručujeme dodání do 2 dnů. Proč LED světla? Úspora financí za elektřinu, dlouhá životnost, netopí, lepší svítivost, ledky neobsahují žádné škodlivé látky. Nabídka, která se neodmítá!